Пожертвування Партнерство, десятини, пожертвування ---->

Де обіцяне?

Читати статтю у блозі пастора Артема Железова

Чому я не бачу результатів?! Я вірю як можу, роблю все що в моїх силах, але так і не бачу плодів Слова Божого! Таке враження, що я б'юся головою об стіну! — кожен із нас час від часу стикається з подібними питаннями.



# 1 - Синхронізація

Іноді проблема криється саме у слові «БАЧУ»! Швидше за все, Ви коли-небудь стикалися з роз-синхронізацією аудіо- та відео потоків. Це коли звук запізнюється за картинкою і на екрані ви бачите невідповідність видимого та чутного. Подібно до цього - Ви можете чути Слово Боже, але Ви не бачите Його всередині себе! (Тільки просто не живо всередині вас). У цьому випадку слово можна замінити словом БАЧИТИ. Ви не вірите - бо..

Коли Ісус був на землі, Він часто проповідував людям у притчах, пояснюючи їм таємниці Царства Божого у наочних прикладах: (Матвія 6:26-36) подивіться на птахів небесних, подивіться на польові лілії і т.д. Одна тільки притча про Сіятеля (Марка 4 гл.) чого тільки варта. Для Ісуса було важливо, щоб люди не просто почули Слово, але буквально ПОБАЧИЛИ ЙОГО! Одного разу Ісус сказав: «Який бачив Мене - бачив Батька! Івана 14:9

ЩО РОБИТИ? ДЕ РІШЕННЯ?

Роздум над словом, іноді буває недостатньою ланкою Вашого біблійного успіху! Через роздум Боже Слово оживає у вашому серці, і ви можете буквально бачити його! Ви переходите від мрій до володіння!


Що означає роздум - повторення, осмислення, говоріння, уявлення, ви буквально провертаєте його знову і знову у вашому мисленні! Синхронізувати аудіо та відео потоки у вашому житті! Також Ви можете молитися молитвою апостола Павла:




"Щоб Бог Господа нашого Ісуса Христа, Отець слави, дав вам Духа премудрості і одкровення до пізнання Його, і просвітив очі серця вашого, щоб ви пізнали, в чому полягає надія Його покликання, і яке багатство славної спадщини Його для святих, і як безмірно велич могутності Його в нас, віруючих за дією державної сили Його, якою Він вплинув у Христі, воскресивши Його з мертвих і посадивши праворуч Себе на небесах,"


Ефесян 1:17-20



Коли ви бачите це всередині себе, воно славно проявиться зовні! (Як вагітність - якщо дитина є всередині, вона обов'язково з'явиться зовні) І це будуть круто! І це буде дивом! І це принесе багато Слави Богу! Я молюся, щоб у вас все вийшло!!!




Про це та багато іншого в посланні "ПІСЛЯПОЛОГОВІ ВІДКРИТТЯ"