Пожертвування Партнерство, десятини, пожертвування ---->

Про церкву

Інформація про церкву

Київська церква "Блага Звістка" - не просто місце, це зібрання однодумців, яких об'єднує одна віра і погляд на істину. Ми віримо, що Бог веде нас Своїм Духом і зібрав нас разом для виконання Свого плану.


Основне бачення церкви, починаючи з 2018 року, звучить ясно і чітко:


"Ми проповідуємо Благу Звістку, щоб люди спасалися і досягали пізнання істини".


Це бачення є нашою пристрастю, і ми зосереджені на проповіді Євангелія та допомозі жителям Києва в пошуку істинного знання Бога, а також на створенні навчальних програм, шкіл і проєктів, що допомагають людям жити переможним і повноцінним християнським життям.


Церква була зареєстрована у повній відповідності до законодавства України і має повну офіційну назву:


РО РГХВЄ ПЄ "Блага Звістка" в Оболонському районі міста Києва.

Артем та Марина Железови - є старшими пасторами церкви, які були рукоположені єпископами і старшими служителями. Вони присвятили себе служінню Богу і вірно виконують довірене їм служіння. Артем і Марина - не тільки віддані служителі, а й батьки п'ятьох чудових дітей.


За роки служіння церкви, ми побачили, як безліч життів змінилося під впливом істини Слова Божого. Ми віримо, що це лише початок того, що Бог хоче зробити в нашій країні. Щодня ми продовжуємо старанно працювати, створюючи місце, де люди можуть зустрітися з Богом, пережити Його чудеса і отримати пізнання істини. 

Ми завжди раді бачити Вас на наших Богослужіннях, і служити Вам - це наша радість і честь. Якщо Ви шукаєте духовну родину, то ми будемо щасливі, якщо Київська церква "Блага Звістка" стане для Вас духовним домом.


Для більш детальної інформації ви можете звернутися за номером телефону: 0 800 33 30 14