Пожертвування Партнерство, десятини, пожертвування ---->

Свідоцтва

Господні дива

НЕ ЗАЛИШАЮ ТЕБЕ І НЕ ПОКИНУ ТЕБЕ

 Багато років тому у мене діагностували кісту на яєчнику, тоді я була з Господом близько півроку і, звичайно, вирішила стояти у вірі за зцілення. Минуло п'ять років і одного ранку живіт пронизав сильний біль, довелося викликати швидку. Мене госпіталізували до гінекології, де УЗД показало кісту розміром із гусяче яйце. Як сказав лікар: «Ця жінка носить у собі бомбу». Мені розписали карту лікування, де були присутні і операція, і гістологія та антибіотики «відрами» тощо. У моєму серці піднялося таке обурення - як же так Господь, адже я молилася, вірила, проголошувала, і в результаті чому я повинна проходити все це? Мене захльостував страх, обурення, і глибоке почуття провини, що я чогось недоробила, недомолилася, недопостилася і т.д. Якось, лежачи в палаті і «гірко» оплакуючи свою долю, тихий голос Духа промовив у моє серце - а чи не надто багато честі я віддаю цій хворобі та діагнозам? Розмірковуючи над цим, я вирішила перекласти свій фокус з видимих ​​подій мого життя і «подивитися на Ісуса начальника і вчинителя віри нашої» Євр.12:2. У сучасному перекладі «Не відводьте свого погляду від Ісуса, Того, Хто веде нас за собою у вірі…». І Бог повів мене по палатах євангелізувати і розповідати про те, що зробив для мене Ісус. У цей час я пережила операцію, результати гістології показали атипові клітини і лікарі заявили - рак, але Бог сказав: «зцілено» і «яким словам ти повіриш?», і знову мені довелося приймати рішення. Повіривши Слову Бога, я викинула всі результати гістології, продовжуючи вірити Слову і говорити Слово у своє життя та своє тіло. Пройшло чотири роки, останнє обстеження УЗД показало, що вся гінекологічна система в нормі, на словах лікар додав, «У мене до вашого організму претензій немає». Алілуйя! Слава нашому Батьку! Бог явив велику Славу в цій ситуації, згодом я побачила, що Батько ні на секунду не залишав мене, втішав, підбадьорював, працював у моєму серці, використовував мої вуста для підбадьорення інших жінок які були поряд зі мною. Навіть лежачи в реанімації я шепотіла жінці, що лежала поруч, про Ісуса… Тато завжди був поруч… і те, що для мене здавалося крахом, разом з Ісусом виявилося просто ще однією можливістю послужити людям своїм свідченням. Дякую Тобі, любий Ісусе! Бог осміяним бути не може, і я не була осоромлена за одного разу прийняте рішення «дивитися на Ісуса».

 

Марія Демченко

         

ЗЦІЛЕННЯ ТЕЩІ

Минулого тижня наша родина їздила відвідати батьків дружини у смт. Брусилів (Житомирська обл.) Увечері, залишившись на кухні з мамою Оксани, ми заговорили про Божу благодать і ось, у процесі розмови, коли мама Оксани щось не почула (раніше ми вже помічали проблему зі слухом), я запропонував їй помолитися щоб слух було відновлено. А сам зрадів можливості виконати одне з домашніх завдань, заданих у школі «Пізнаючи Божий голос» (проводить Б. Кінзерський). Переглянулися з Оксаною і я, поклавши руки на мамині вуха, помолився. Після чого продовжили розмову, а я своєю чергою намагався говорити тихо, а мама раптом каже: «Чую! Я добре чую!». Ми прославили Господа і заспівали втрьох пісню:« Перемога моя, перемога моя… Зцілення моє, зцілення моє…» Пісня мамі сподобалася і наше виконання теж….

Слава Господу!

 

Павло Чепурний


ЗЦІЛЕННЯ СЛУХА

Хочу поділитися свідченням! На школі "Пізнаючи голос Божий" отримали домашнє завдання молитися за зцілення людей, які мають проблеми зі слухом. Перша думка – і де шукати цих людей? Друга - мій тато майже нічого не чує, мама скаржиться на нього, що він глухий. І ще згадала, що сусідка теж скаржилася на поганий слух. Зраділа – о, це воно! Потім міркую: з чого почати і, як вибрати час і т. д. Приходить розуміння, що це Бог зцілює, а не я, тому нема чого хвилюватися - що і як. Дух Святий поведе! Приїхала в гості до батьків і, знову ж таки, думка: як почати, коли йдеться взагалі ні про що? Подумала, подумала і зупиняю розмову зі словами: "Тато, хочеш я помолюсь за зцілення твого слуху?"(Тато знає, що я вірю в Бога). Він погодився. І тут я його обіймаю та розповідаю, як Отець його любить, молюся за повне відновлення слуху. Потім кажу, що коли повністю відновиться слух, обов'язково скажи. Батько відповідає, що вже добре чує. Я подумала, що швидше за все він не хоче засмучувати свою доньку (мене). Сіла в іншому кутку кімнати і спеціально розмовляла тихо, і він відповідав на всі запитання! Слава Ісусу! І до сьогодні слух у нього чудовий! Радію і славлю Ісуса! Днями зазирнула до сусідки. Ми з нею багато говорили про Ісуса. Я розповідала багато свідчень з нашого життя і вона погодилася, щоб я помолилася за її зцілення. Ми разом помолилися і я, приклавши руки до її вух, відчула, як від них йде тепло (і вона відчула). Ісус її зцілив і ми разом раділи та славили Бога! Алілуйя!



Тетяна Ларіонова


БОГ ПІЛКУЄТЬСЯ ПРО НАС

"Наш Небесний Батько спеціалізується на надприродному". Колись для мене це була просто цитата із книги. Сьогодні я з упевненістю говорю на це "Амінь". Він дбайливий Батько і допомагає вирішувати навіть найдрібніші, на наш погляд, побутові проблеми. Нещодавно абсолютно несподівано для нашої родини і без видимих ​​причин, зламалася наша сенсорна кухонна плита. При відключенні всіх кнопок диск все одно розпалювався. Ми провозилися з нею близько півгодини, проводили різні комбінації з кнопками, але вона була некерована. Висмикнути шнур із розетки теж виявилося непросто. Всю складну конструкцію вирішили не чіпати, бо будинок та всю техніку ми орендуємо. Залишався один вихід: знеструмити все приміщення до приходу майстра. Ну, дуже вже не хотілося і цих незручностей та фінансових витрат. Згадалися слова Ісуса: "Якщо хто скаже горі цій: піднімися і вкинься в море, і не засумнівається в серці своєму, але повірить, що збудеться, за словами Його, буде йому, що не скаже ..." Я сказала: "Плита, відключись, в Ім'я Ісуса". Вона послухалася. Диск став відключатися і вмикатися, як нам було потрібно. "Ісус живий!"- все, що міг сказати на це мій чоловік. Майстра нам так і не довелося викликати. Плита працює як нова. Слава Господу за Його Слово! Воно живе та дієве!


Наталія Моргун


РОБОТА ВІД БОГА


У червні 2018 року я виявилася безробітною. Пенсія у мене не велика, і я зайнялася пошуком роботи. У кількох місцях мені було відмовлено через вікову категорію ( мені 72 роки). Продовжуючи молитися, я твердо стояла у вірі, надіючись на слово з Біблії, де Бог сказав: "вони і в старості плідні, соковиті та свіжі" (Псалом 91:15), а так само "...і не бачив праведника тим, що залишилися, і нащадків його просять хліба” (Псалом 25:25). Адже мій Тато любить мене і завжди піклується про мене. І ось ще одне диво! 17 грудня 2018 року був мій перший робочий день! Роботу дав мені Батько, саме таку (до дрібниць), про яку я просила! Друзі, наш Бог сильний зробити диво в житті кожної людини, довіртеся Йому. Амінь!


Олена Баличева


БОГ ЗАВЖДИ МОЖЕ ТА ХОЧЕ НАМ ДОПОМОГТИ

Наприкінці грудня, напередодні свят, нашій правнучці Кірюші (5 років) раптово погано стало. Дитина почала задихатися, важко дихати, носик був закладений, а заснути могла тільки сидячи. Звернувшись до фахівця, з'ясували, що потрібна термінова операція з видалення аденоїдів. Таку операцію роблять лише в ОХМАДЕТ у порядку черговості. Графік операцій було розписано до кінця січня. Я разом з молитовним служінням церкви молилася про вирішення проблеми. І диво сталося! Кірочку прооперували 29 грудня, а наступного дня її виписали із лікарні. Наш Господь влаштував все чудовим чином! До свята наша дитина була повністю відновлена, щаслива і весела) Друзі, в цьому є любляче серце нашого Батька. Він дбає про нас і дає нам Свій мир і спокій. Ось тому, я з величезною вдячністю, любов'ю та хвалою звертаюся до Бога Отця, Ісуса Христа і Святого Духа, і кажу: Слава, честь і хвала! Алілуйя!


Олена Баличева


ЗЦІЛЕННЯ НАЛЕЖИТЬ НАМ!

Напередодні Нового року піднялася температура до 38,4. Я відчула нездужання, біль у горлі та верхніх дихальних шляхах. Я не люблю хворіти і витрачати час на лежання у ліжку та лікування. Тому я обурилася, протистала в Дусі і не погодилася з хворобою, і наказала хвороби забратися геть! Взяла Слово Боже і почала читати Писання про зцілення. Цього разу це було місце з Біблії, Дії 3 : 16 «І заради віри в Його ім'я, Його ім'я зміцнило цього, якого ви бачите і знаєте, і віра, що від Нього, дарувала йому це зцілення перед усіма вами». За півгодини міряю температуру: 37,5. Молюсь… ще за півгодини: 36,9. І вже співаю:

Мій Бог такий великий!

Сильний і могутній!

Все може зробити мій Бог для мене!

І тебе!

Слава Йому!


Оксана Кушнір


ПРО ТЕ, ЯК БОГ РОБИТЬ НЕМОЖЛИВЕ!

29 грудня я мала робочий день, і працювала з дому. Син був із татом (ми у розлученні), і з'ясувалося, що у нього піднялася температура до 38,1. До цього він перехворів на грип з температурою 39,6, і ще за тиждень до цього я моталася Києвом, оскільки у нього був флюс, і видалили не той зуб. І цей факт напередодні нового року викликав особливе розчарування, тому що я досить довго перебувала в режимі напруги та дуже розраховувала на невеликий відпочинок. Ми планували похід до родичів на Новий рік, і просто я брала відпустку на кілька днів, хотілося її провести з дитиною та відпочити. До того ж, у нього 6 січня день народження. Тіма дуже хотів конструктор Лего, який для мого бюджету був досить дорогим і я, можливо, трохи необачно, але все-таки купила його, тим самим створивши ще й фінансовий тиск для себе. І ось 29 грудня, поки я з'ясовувала з приводу здоров'я Тіми, мені зателефонували з правління нашої сільради із звісткою, що я їм винна за світло 2000 гр., і сплатити треба до кінця року. У мене на картці було 2000,04 грн., після оплати рахунку залишилося 4 коп., наступна зарплата в середині місяця. Тиск наростав, за моїми відчуттями до нерозумних меж.

Якраз у групі в розсилці прислали місце з Писання, де йшлося про те, що «багатство безбожних переходить до рук праведних», і в мене мимоволі постало питання: «Господи, я що нечестива?» Щоб хоч якось допомогти собі протистати тиску, спробувала підключитися онлайн до служіння в «Благій Вісті», сервер мені відмовив)) Включила Джойс Майер ... і не дуже пам'ятаю суть її послання, крім фрази, яка торкнулася мене: «Чого сумуєш душа моя і що соромишся, я славитиму Господа». І я почала вголос забороняти лукавому і славити Господа. Буквально через годину мені подзвонив рідний брат дізнатися як справи і що подарувати Тимку на день народження. І я розповіла, що вже купила подарунок, який він хоче, на що брат відповів: "А давай я його оплачу, і подаруємо від двох". Я наполягала навпіл, але він сказав, що сплатить усе, а подаруємо від двох. Потім запитав, як у мене справи з оплатою комунальних і, з'ясувавши, що в мене борг за газ, сказав, що погасить і його.

Тіму привезли мені наступного дня з температурою 39,5 і вона не збивалася Нурофеном. Я попросила домашню групу молитися, лідер гурту підбадьорювала мене не хвилюватися і порадила прийняти причастя. Ми прийняли причасть, і поки ми ще розмовляли з нею по телефону, температура почала падати ... надвечір вона впала до 36,6 і більше не піднімалася! Ми пішли на Новий рік до родичів і святкували до 4-ї ранку. На цьому святі мене покликав батько та дав 2000 гр. На мої відмовки, мовляв, не треба, я маю, він запитав: «Тобі, що зайві будуть?!» і я перестала пручатися))

Прокинувшись 1 січня, я сиділа здивовано і захоплено, питаючи Господа: «Як ти це робиш?!!?» Ще недавно вантаж фінансових зобов'язань, боргів і хвороби здавався просто як непідйомна плита і ніби за кілька годин все перевернулося, і в темній кімнаті ввімкнули світло))) Я сиділа і захоплювалася і дивувалася, для мене це диво було не меншим, ніж розкрите Червоне море для ізраїльтян!! І це ще не все! Я давно думала про те, щоб поставити дитину на лижі. Але у світлі фінансових можливостей мені здавалося це нереальним. І через кілька днів, прийшли гроші і я змогла оплатити інструктора синові. Сама кататися не збиралася з метою економії, але брат покрив витрати і я теж покаталася. У результаті за відчуттями, це було рівнозначно гарному відпочинку, зі зміною обстановки та приємними враженнями. Ситуацію, яка здавалася безнадійною і заганяла в кут, Бог не лише дозволив, а й обернув на несподівані благословення! Ось так у нас розпочався 2019 рік. Слава Йому, Який може і робить незрівнянно більше, про що ми просимо і думаємо!!!


Оксана Волошина


БОЖА ВОЛЯ - ЗДОРОВ'Я

8 років тому, коли моїй старшій дочці Каті було 4 роки, я завагітніла другою дитиною і переживала, щоб вона не хворіла ніякими вірусами, щоб не заразити малюка (бо у неї дуже активне, насичене спілкуванням з великою кількістю дітей життя). І Господь прийшов до мене уві сні і сказав, щоб я не хвилювалася, що вона не хворітиме. Я одразу ж прийняла це Слово! Зараз Каті вже 12 років і з того часу вона взагалі не хворіє (маючи дуже насичене різними колективами життя). Ісус – Господь! Він вірний!


Ганна Шевченко


ВІДНОВЛЕННЯ РОДИНИ

Писали молитовну потребу до церкви. Бог відновив сім'ю дочки, чоловік покаявся і повернувся до сім'ї. Слава Ісусу!


Марія Демченко


ЗЦІЛЕННЯ ВІД КАШЛЮ

Дочка моєї сусідки (5 років) протягом двох місяців страждала на напади сильного кашлю. Вони сім'я лікарів. Зробили всі можливі обстеження та аналізи, але що з цим робити так і не знали. Наступне обстеження планувалося під загальним наркозом, і мама дівчинки погодилася на молитву. Я помолилася і помазала оливою і дівчинка відразу була повністю зцілена і більше кашлю не було. Алілуйя!


Одна жінка тривалий час страждала на сильні напади кашлю (вона вчитель). Лікарі ставили різні діагнози, але допомогти не могли. Оскільки до церкви вона не ходить, я запропонувала передати якусь свою річ (футболку) для молитви. Вона одразу погодилася. Наступного дня після того, як вона одягла її після молитви, кашель пішов і, каже, взагалі сильно як раніше хворіти перестала. Алілуйя!


Ганна Шевченко


НОВА РОБОТА ВІД БОГА

Пів року тому я втратив роботу, закрився проект. Молився, вірив і Бог дав чудову нову роботу! Але протягом усього цього часу Він забеспечував мене, і я майже весь цей час отримував зарплату практично не працюючи! Бог влаштував мені піврічну оплачувану відпустку! Слава Богу!


Олександр Данилець


ЧУДОВЕ ВІДНОВЛЕННЯ РОДИНИ

Новий рік розпочався із дива. Онук не визнавав вітчима, а перед новим роком сказав матері, що переглянув свою поведінку і простяг руку дружби. І цей новий рік зустрічали усією родиною! Хай благословить усіх Господь!


Антоніна


ЗЦІЛЕННЯ

Мені 70 років, і я вирішила перевірити своє здоров'я. Несподівано для мене лікарі поставили невтішний діагноз, але я стояла твердою вірою на Божому Слові і проголошувала його. Операція пройшла успішно. Бог благословив і спрямовував руки хірурга, всі молилися. Тричі проводили імуногістологічне дослідження, діагноз не підтвердився. Слава Богу! Після операції лікар-радіолог сказав: "Я вам нічого не призначаю, ви здорові, йдіть і живіть". Слава Богу за Його любов, милість та вірність! Божа любов дала мені сили, сміливості та сміливість говорити Слово Боже всім, хто перебував у лікарні. Я втішала, підбадьорювала, покладала руки і молилася за зцілення та спасіння, мусульмани приймали Ісуса та зцілення. Люди прагнули дізнатися істину і шукали можливість поговорити про Бога, церкву, служіння. Лікарі теж приймали Слово та брали молитовні буклети. Дякую Тобі, мій любий Отче, за те, що Ти такий добрий і милостивий до мене і любиш через Ісуса Христа та Духа Святого! І я можу сміливо сказати і говорю всім: "А мій Викупитель живий!" І я живу, і житиму, і сповіщатиму діла Господні!


Людмила


ЧУДОВОЕ ЗЦІЛЕННЯ МАМИ

Від щирого серця і всієї сім'ї хочу подякувати Господу за Його діла, які Він за останній місяць зробив у нашій сім'ї! 16 листопада моя мама була госпіталізована в незрозумілому для лікарів стані з припущенням на інсульт. МРТ голови інсульт не показав, аналізи не показали патологій. До цього в тілі мами було все літо збільшено лімфовузли в кількох частинах тіла. Нам пропонували складні дослідження, пункції вузлів та кісткового мозку. Отже, стан незрозумілий, крапельниці трохи стабілізували, але мама слабшала на очах. Крім цього, її поклали до палати з 3 людьми, які мали запалення легень. Вона від них ще заразилася. І одного дня, з температурою понад 39 її відвезли в реанімацію, оскільки вона відключилася і ні на що не реагувала. То були жахливі для нас дні. Але! Дякую Богу, Він увесь час говорив нам слова втіхи і ніколи не залишав. Окремо хочу сказати, що нас на крилах молитви несла наша церква, лідерська команда та молитовники! Велике всім спасибі, дорогоцінні. Один із лікарів, який обстежив маму після виписки, сказав, що вона жива завдяки молитвам! Після реанімації були ще непрості дні, лише 3 тижні боротьби. У тяжкому стані (за словами ще одного лікаря, у критичному), ми забрали маму до себе додому. Її дух був бадьорий і вона молилася з силою та помазанням, хоча тіло лякало нас. Я не знала, що робити далі. Моєму чоловікові Бог дав слово, що організм потрібно очистити від токсинів. Він саме дослівно так і сказав «Боже визначення – очистити організм від токсинів». Того ж дня ще 3 людини сказали нам про очищення організму. Далі Господь дав нам контакти фахівців, які робили аналізи на сучасному рівні, де ми чітко побачили, що відбувається з організмом. Весь цей час, незважаючи на найстрашнішу картину, крізь сльози, ми намагалися через силу, але говорити слова віри та сповідання перемоги. Це було дуже важко, але Святий Дух наполегливо просив мене це робити. Після виписки вже 3 тижні. Через 1 тиждень мама вже пробувала мити посуд та гладити білизну! Мама без хімічних препаратів повернулася в колишній нормальний стан і зміцнюється з кожним днем, а лімфовузли поступово зменшуються! Тому нам не довелося робити страшних пункцій та шкодити цим організму. Ми продовжуємо очищення організму, п'ємо тільки натуральні препарати, а головне, щодня стоїмо у Слові, перебуваємо у молитві та приломленні хліба. Дуже важливо, що ми в довірі та послуху Богові почали рухатися! Без Господа і Його допомоги, я впевнена, ми такого результату не бачили б. Це лише милість та Його велика Слава. Ми піднялися в дусі, у вірі та силі. Дякуємо великому Господу та всій команді служителів, які підтримали нас у важкий час, як єдина та прекрасна сім'я!


Наталія Балабанова


ГОСПОДЬ ДАВ ЧУДОВУ РОБОТУ ЧОЛОВІКУ

В останні роки ми розуміли, що робота чоловіка не є благословенням (не збагачує та приносить смуток). Ми почали пізнавати Божу щедрість, багатство і повірили, що Він хоче дати найкраще місце роботи. Господь вивів із попереднього місця роботи з великою премією і ввів у місце, де чоловік за часом працює менше, а заробляє більше. Віримо, що це тільки початок і Господь приготував ще й для насолоди ще більше!


Людмила Дідковська


ЗЦІЛЕННЯ РОДИНИ

Після служіння отримала зцілення вся сім'я сина-5 чоловік, був сильний вірус. Алілуйя!


Олександр Демченко


БОЖЕ ЗЦІЛЕННЯ СЕРДЦЯ


Нашій старшій дочці поставили попередній діагноз по серцю та відправили на додаткове обстеження до Інституту серця цього літа. Ми віримо нашому Господу в зцілення. Проголошували Божественне здоров'я її серця та кожної клітини. Коли ми проходили обстеження, лікар була здивована навіщо ми витрачаємо її час, адже серце доньки абсолютно здорове! Слава Ісусу!


Людмила Дідковська


ЗЦІЛЕННЯ ВІД МІОМИ ЯЄЧНИКА

Після служіння отримала зцілення дочка Настя, 15 років. У понеділок на обстеженні УЗД показало, що поставлена раніше міома яєчника повністю відсутня. Зцілена! Алілуйя!


Оксана


СПАСІННЯ ТА ЗЦІЛЕННЯ МАМИ

Написали молитовну потребу 1.12.18 про зцілення мами, на служінні вона отримала зцілення і прийняла Ісуса своїм Господом! Алілуйя!


Марія Демченко

ЧУДОВЕ ЗЦІЛЕННЯ ОКА

Мені робили кілька лазерних операцій на сітківці ока, щоб ліквідувати та запобігти її розриву. Лікар попередила про небезпечні симптоми, за якими потрібно стежити. Щороку потрібен огляд, але у разі симптомів – термінове звернення до хірурга. За 8 років після операції жодного разу небезпечні симптоми не виникали. Одного дня минулої осені я зрозуміла, що не бачу один із сегментів поля зору. Перші 15 хвилин була паніка. Потім я помолилася за допомогу, а хвороби наказала піти. Симптом залишився. Я згадала, що Ісуса це не зупинило, коли Він молився за сліпого, і помолилася відразу вдруге. Розплющила очі і ... я все бачила як і раніше. Відразу після цього я записалася на огляд до лікаря, яка робила всі три операції. Вона не повірила мені, коли я їй розповіла про симптом і перевірила ще раз 2 рази. Але з моїми очима все було гаразд. Вона сказала, що не може це пояснити. Я прославила Бога і радію до сьогодні Його любові!


Людмила Дідковська


ЗЦІЛЕННЯ СУСУДКИ

Минулого року я молилася за сусідку по дачі. Вона кілька років страждала від грижі, лікарі пропонували операцію, але вона боялася і не могла зважитися на неї. Я розповіла їй, що для Бога немає нічого неможливого і засвідчила, що колись уже молилася за подібну проблему і Ісус звільнив ту людину від грижі. Далі я запропонувала помолитися за неї і отримавши згоду, поклала руки з олією на сусідку і ім'ям Ісуса заборонила грижі бути в її тілі. Вона одразу отримала зцілення! І цього літа вона наочно свідчила про це всім нашим сусідам. Ісус – Господь!


Ганна Шевченко


ГОСПОДЬ ТВОРИТЬ ВСЕ НОВЕ

Мене звуть Яна. Кілька років тому я мала операцію з видалення труб, правого яєчника і частини лівого (залишилася чверть яєчника). 18 липня я пішла на планове обстеження, і лікарі сказали, що маю кісту, пухлину невідомого характеру, розміром з кулак. Коли мені запропонували здати аналізи на онкологію, я дуже злякалася. Богдан Кінзерський молився за зцілення і я вийшла, щоб за мене було здійснено молитву. Я вірила, що Бог зцілить мене. За кілька днів я знову пішла на УЗД. За результатами обстеження лікар сказав, що попередні знімки з пухлиною начебто належать не мені. У мене виріс яєчник із четвертинки до повноцінного розміру, а самої пухлини немає! Слава Господу!


Яна


ЯК БОГ ПОГАСИВ БОРГ

У мене був кредит у банку. Більшість я повернула. А потім розпочалися фінансові труднощі. З'явилася прострочка, і банк виставив на погашення всю суму відразу. В мене таких грошей не було. Посипалися штрафи, сума значно зросла, дзвінки та погрози від співробітників банку просто душили. Було важко. Як віруюча людина, я робила все, що знала: молилася, проголошувала місця з Біблії, вірила, старанно давала десятини та пожертвування.


Багато працювала, але виплатити цей борг мені було неможливо. Я почувала себе безсилою. Залишалося – сподіватися на Божу милість…


Одного разу, прямо під час уроку, зателефонувала мама мого колишнього учня і попросила мене вийти на ґанок школи. Терміново! Я вибігла, вона дала мені щось у руку зі словами "Візьми, це тобі мій брат передав" - потім додала ще щось і відправила назад "Йди швидше, а то холодно". Вже в приміщенні розтиснувши долоню, побачила, що то гроші. Їх було на 90% того боргу. Додала своїх ще 10% і погасила весь борг, отримавши від банку папір про те, що я їм більше нічого не винна! Оце диво Боже!


Ось Він такий! Мій Татку! Ніколи не залишить, не підведе! І це тільки завдяки Його любові, милості, Його жертві, Його крові!

ВІРТЕ ГОСПОДУ ДО ОСТАННЬГО!

Мого сина звуть Коля, у нього з 1 року почалася епілепсія, а в 2,5 роки ми зробили МРТ головного мозку і виявили кісту, розміром з голубине яйце. Ми зверталися до всіх лікарень, до всіх професорів, і всі твердили – потрібна операція! Це було жахливо, страх і морок панував у нашій родині! Але, одного прекрасного дня, Господь послав нам людину, яка сказала, що читав у "якійсь" книзі, що ця хвороба лікується без операції! Цією книгою виявилася Біблія! Слава Господу! Я прийняв Його Слово і покаявся! Я довірив свого сина Ісусу! Більше двох років приступи ще тривали, мені всі кричали що нічого не вийде, але я твердо вірив і чекав коли Господь зцілить сина! І це сталося! Нове МРТ – знімок показав відсутність кісти, і напади зникли! Слава Богу! Син мій абсолютно здоровий! Господь вірний Своєму Слову! Зараз Коля навчається майже на "відмінно", і тренується у футбольній команді, хоч лікарі його повністю списували!

З нами Той, Хто переміг цей світ – наш Господь Ісус Христос!!!


Євген Драганов